DAVID zoekt een Designer, 32 – 40 uur

Beste beelddenker, bedenker, doordenker en maker…

Een mooi product of een onderscheidende dienst op de schouders van een ijzersterke strategie is een waardevolle basis om mee te communiceren. Die basis heeft ideeën, vorm en concept nodig om de doelgroep mee te raken en bij de spreekwoordelijke lurven te pakken.

Daar zoeken we bij DAVID de juiste designer voor.

Als designer bij David verbeeld je vanaf de start. Je neemt kennis van de verhalen, uitdagingen en plannen en ambities van de opdrachtgever. Je wil ze begrijpen en voelen om met jouw vormgeving te raken. Daarnaast weet je elke opdrachtgever vanzelfsprekend te inspireren en te verrassen met nieuwe ontwerpen.

Je vindt het leuk om te expirimenteren, te sparren, kennis te delen en nieuwe kennis op te doen. Je houdt van brainstormsessies en kan een brainstorm omzetten naar beeld. Je inspireert en je laat je inspireren. Jouw werk draait om creativiteit én inhoud. Een nadenker die doordenkt en altijd wil weten hoe iets zit.

Denk je nu hé, dat ben ik! Lees dan vooral verder.

In beelden denken is voor jou als vormgever een tweede natuur. Je staat voor je vak en achter je mening. Tegelijkertijd klopt de uitvoering die je levert tot in detail. Met jouw verbeeldingskracht raak je mensen en betrek je ze bij de keuzes in het ontwikkelproces. De ontwerpen die je creeert, creëer je om de idealen van onze klanten te realiseren. Dat hoef je trouwens niet alleen te doen. Wij zijn een team dat vaak één is met ons netwerk én met onze klanten. We zorgen dat helder is wie welke rol heeft, zodat jij vooral focust op jouw kracht; creativiteit.

Wij vragen van jou:

  • 3 jaar ervaring als vormgever.
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en actief in jouw eigen ontwikkeling.
  • Je bent op de hoogte van nieuwe tools en expirimenteert graag om te onderzoeken of ze inzetbaar zijn.
  • Jouw vormgeving laten zich net zo makkelijk vertalen naar een campagne als naar content.
  • Je begrijpt dat een goed idee nergens is als je het niet goed verbeeld.
  • Je bent resultaatgericht; het werk dat je maakt moet bijdragen aan het doel.
  • Je begrijpt wat logische creativiteit is.
  • Je bent een team-player; je werkt samen met collega’s, freelancers en de klant.

Daar krijg je het volgende voor terug

Om te beginnen een prachtige werkplek. DAVID zit in een voormalige Philips-pand in Uden; de Ideeënfabriek. Daar werk je samen met zo’n 10 collega’s aan mooie projecten voor klanten. Denk daarbij aan IBN, Avans, FrieslandCampina, Simac, Bovemij en SOVAK. We bieden je een marktconform salaris en pensioenopbouw.

Daarnaast krijg je 24 vakantiedagen en 5 collectieve vakantiedagen die wij vaststellen. Je dienstverband is 32-40 uur per week en je hebt zelf invloed op de invulling daarvan. Bij DAVID werk je flexibel.  De locatie waar je werkt kan deels vanuit huis en deels vanuit het kantoor zijn. Ook moedigen wij werken op locatie van de klant aan. Op dinsdagen en donderdagen zijn we zoveel mogelijk op kantoor. We vinden het belangrijk elkaar te blijven ontmoeten. Daarom organiseren we iedere 6 weken een teamsessie waarin we met elkaar aan de slag gaan om DAVID verder te ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Je krijgt volop ruimte om events, meet-ups en trainingen bij te wonen.

Het leukste bewaren we voor het laatst; jouw collega’s. Goei volk zoals we zelf zeggen. Bij DAVID zijn we net zo gedreven als jij om goed werk te maken. Overigens lunchen we op kantoor gezamenlijk in het IdeeCafee.

DAVID, bureau voor branding en activatie

DAVID is een team van tien bevlogen, betrokken en weetgierige mensen die met hun werk het verschil willen maken. Dromers, denkers en doeners ineen. DAVID vindt nieuwe woorden, beelden, ideeën en perspectieven voor betekenisvolle merken en veranderende organisaties. Analytisch scherp, strategisch slim en creatief sterk. Maar boven alles verbindend, want veranderen is een teamsport.

Wij geloven dat idealen mensen in beweging zetten. De idealen van onze klanten staan daarom altijd centraal in ons werk. Ook geloven we dat verbeelding je overal brengt, vandaar dat onze verbeeldingskracht vanaf de start wordt ingezet. En omdat breed gedragen ideeën duurzaam zijn, betrekken wij klanten en stakeholders intensief bij het werk dat we bedenken, ontwikkelen en leveren. Zo wordt ons werk óók het werk van onze klanten en stakeholders.

De procedure

Denk je nog steeds dat we het over jou hebben? Leuk! Reageer dan met een korte motivatie en cv. Zijn wij enthousiast dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. We vertellen je dan alles over DAVID en geven jou de kans om te laten zien wat je in huis hebt. Zijn we nog steeds enthousiast, dan gaan we bij een tweede gesprek echt de diepte in.  

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Roy van de Veerdonk via roy@david-raakt.nl. Hij helpt je graag verder. En veel succes alvast!