DAVID zoekt een Concept creative / Art director, 32 – 40 uur

Beste bedenker, doordenker en maker...

Een mooi product of een onderscheidende dienst op de schouders van een ijzersterke strategie is een waardevolle basis om mee te positioneren en profileren. Die basis heeft ideeën, vorm en concept nodig om binnen organisaties tot leven te komen en de doelgroep te raken.

Daar zoeken we bij DAVID de juiste Concept creative / Art director voor. 

Als Concept creative / Art director bij David ben je de drijvende kracht achter onze creatieve concepten. Wij zoeken een creatief die niet alleen concepten bedenkt, maar ze ook samen met het team tot leven brengt. Het draait daarbij om creativiteit én inhoud. Een nadenker die doordenkt en altijd wil weten hoe iets zit.  

Denk je nu hé, dat ben ik! Lees dan vooral verder.  

Strategisch denken is voor jou als Concept creative / Art director geen probleem. Je staat voor je vak en achter je mening. Tegelijkertijd klopt de uitvoering die je levert tot in detail. Met jouw verbeeldingskracht raak je mensen en betrek je ze bij de keuzes in het ontwikkelproces. De concepten die je ontwikkelt, creëer je met als doel het realiseren van de idealen van onze klanten. Dat hoef je trouwens niet alleen te doen. Wij zijn een team dat vaak één is met ons netwerk én met onze klanten. We zorgen dat helder is wie welke rol heeft, zodat jij vooral focust op jouw kracht; creativiteit. 

Wij vragen van jou

  • 3 tot 5 jaar ervaring als Art Director. 
  • Jouw werk sluit aan op de dynamiek van vandaag. 
  • Jouw ideeën laten zich net zo makkelijk vertalen naar een campagne als naar een verhaal.  
  • Je begrijpt dat een goed idee nergens is als je het niet goed overbrengt.  
  • Je bent geen pur sang designer, maar je weet ideeën visueel goed over te brengen.  
  • Je bent resultaatgericht; het werk dat je maakt moet bijdragen aan het doel. 
  • Je bent een team-player; je werkt samen met collega’s, freelancers en de klant.  
  • Je bent erbij van de eerste meeting tot aan de realisatie en doorontwikkeling.  

Daar krijg je het volgende voor terug

Om te beginnen een prachtige werkplek. DAVID zit in een voormalige Philips-pand in Uden; de Ideeënfabriek. Daar werk je samen met zo’n 10 collega’s aan mooie projecten voor klanten. Denk daarbij aan Avans, FrieslandCampina, Simac, ROC Midden Nederland en SOVAK. We bieden je een marktconform salaris en pensioenopbouw.  

Daarnaast krijg je 24 vakantiedagen en 5 collectieve vakantiedagen die wij vaststellen. Je dienstverband is 32-40 uur per week en je hebt zelf invloed op de invulling daarvan. We trappen de week af met de weekstart en werken dan deels vanuit huis en deels vanuit het kantoor. (Of op locatie bij de klant, voor de maximale inleving.) Op dinsdagen en donderdagen zijn we zoveel mogelijk op kantoor. We vinden het belangrijk elkaar te blijven ontmoeten. Daarom organiseren we iedere 6 weken een teamsessie waarin we met elkaar aan de slag gaan om DAVID verder te ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Je krijgt volop ruimte om events, meet-ups en trainingen bij te wonen. 

Het leukste bewaren we voor het laatst; jouw collega’s. Goei volk zoals we zelf zeggen. Bij DAVID zijn we net zo gedreven als jij om goed werk te maken. Overigens lunchen we op kantoor gezamenlijk in het IdeeCafee, spelen we (als het weer mag) graag een potje tafelvoetbal en nemen we geregeld een borrel voor de gezelligheid.

DAVID, bureau voor strategie, conceptontwikkeling en design

DAVID is een team van tien bevlogen, betrokken en weetgierige mensen die met hun werk het verschil willen maken. Dromers, denkers en doeners ineen. DAVID vindt nieuwe woorden, beelden, ideeën en perspectieven voor betekenisvolle merken en veranderende organisaties. Analytisch scherp, strategisch slim en creatief sterk. Maar boven alles verbindend, want veranderen is een teamsport. 

Wij geloven dat idealen mensen in beweging zetten. De idealen van onze klanten staan daarom altijd centraal in ons werk. Ook geloven we dat verbeelding je overal brengt, vandaar dat onze verbeeldingskracht vanaf de start wordt ingezet. En omdat breed gedragen ideeën duurzaam zijn, betrekken wij klanten en stakeholders intensief bij het werk dat we bedenken, ontwikkelen en leveren. Zo wordt ons werk óók het werk van onze klanten en stakeholders.  

De procedure

Denk je nog steeds dat we het over jou hebben? Leuk! Reageer dan met een korte motivatie en cv. Zijn wij enthousiast dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. We vertellen je dan alles over DAVID en geven jou de kans om te laten zien wat je in huis hebt. Zijn we nog steeds enthousiast, dan gaan we bij een tweede gesprek echt de diepte in. Goed om te weten; vanwege ons vakantierooster sturen we onze reactie pas in de week van 30 augustus.  

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Nico Verheijden via nico@david-raakt.nl. Hij helpt je graag verder. En veel succes alvast!