DAVID zoekt een Projectmanager, 32 – 40 uur

Ben jij de spelverdeler die aanvoelt wat er moet gebeuren?

David ontwikkelt gave merken en campagnes voor betekenisvolle organisaties. We zoeken altijd de échte kern. We betrekken mensen en combineren denkkracht én verbeeldingskracht vanaf de start. De ingrediënten die zorgen dat merken idealen tot leven brengen, perspectief bieden en een hoop energie vrij maken. Een kracht voor positieve beweging.

Van het organiseren van een brainstorm tot aan het inhuren van fotografen. Altijd de juiste mensen betrekken. De klant door het proces leiden. Het vraagstuk doorgronden. Het juiste team samenstellen. Denken in mogelijkheden. En besluitvaardig zijn. Kortom; altijd weten wat de volgende stap is.

Wat wij vragen van jou

  • Je bent communicatief sterk
  • Je managet verwachtingen
  • Je bent zelfbewust en daadkrachtig
  • Je verbindt binnen en buiten
  • Je speelt kort op de bal
  • Je bent in staat flexibel en snel te schakelen
  • Je hebt commercieel gevoel

Daar krijg je het volgende voor terug

Om te beginnen een prachtige werkplek. DAVID zit in een voormalig Philips-pand in Uden; de Ideeënfabriek. Daar werk je samen met zo’n 10 collega’s aan mooie projecten voor klanten. Aansprekende merken zoals Sovak, IBN, Avans Hogeschool, Simac, FrieslandCampina, Nutrifeed, N+P, ODBN, Kentalis, Bovemij, ROC Midden Nederland en BOM.

Je krijgt 24 vrij op te nemen vakantiedagen en 5 collectieve vakantiedagen die wij vaststellen. Je dienstverband is 32-40 uur per week en je hebt zelf invloed op de invulling daarvan. We werken deels vanuit huis en deels vanuit kantoor. Of op locatie bij de klant, voor de maximale inleving. Op dinsdagen en donderdagen zijn we zoveel mogelijk op kantoor. We vinden het belangrijk elkaar te blijven ontmoeten. Daarom organiseren we iedere 6 weken een teamsessie waarin we met elkaar aan de slag gaan om DAVID verder te ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Je krijgt volop ruimte om events, meet-ups en trainingen bij te wonen. 

Het leukste bewaren we voor het laatst; jouw collega’s. Bij DAVID zijn we net zo gedreven als jij om goed werk te maken. Overigens lunchen we op kantoor gezamenlijk in het IdeeCafee, spelen we graag een potje tafelvoetbal en nemen we geregeld een borrel voor de gezelligheid.

DAVID, bureau voor strategie, concept en design

DAVID is een team van bevlogen, betrokken en weetgierige mensen die met hun werk het verschil willen maken. Dromers, denkers en doeners ineen. DAVID vindt nieuwe woorden, beelden, ideeën en perspectieven voor veranderende organisaties. Analytisch scherp, strategisch slim en creatief sterk. Maar boven alles verbindend, want veranderen is een teamsport. 

Wij geloven dat idealen mensen in beweging zetten. De idealen van onze klanten staan daarom altijd centraal in ons werk. Ook geloven we dat verbeelding je overal brengt, vandaar dat onze verbeeldingskracht vanaf de start wordt ingezet. En omdat breed gedragen ideeën duurzaam zijn, betrekken wij klanten en stakeholders intensief bij het werk dat we bedenken, ontwikkelen en leveren. Zo wordt ons werk óók het werk van onze klanten en stakeholders.  

De procedure

Denk je nog steeds dat we het over jou hebben? Leuk! Reageer dan met een korte motivatie en cv. Zijn wij enthousiast dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. We vertellen je dan alles over DAVID en geven jou de kans om te laten zien wat je in huis hebt. Zijn we nog steeds enthousiast, dan gaan we bij een tweede gesprek echt de diepte in.  

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Roy van de Veerdonk via roy@david-raakt.nl. Hij helpt je graag verder. En veel succes alvast!