Thuis in verbeteren

Vestia maakt zich sterk om mensen met lage inkomens in het westen van het land een fijne woonplek te bieden. Een betekenisvolle opgave maar wel een die gepaard gaat met de nodige uitdagingen. Want hoe zorg je ervoor dat het verduurzamen van tienduizenden woningen ook betaalbaar blijft terwijl je daarvoor maar beperkte middelen tot je beschikking hebt?

Ik verbeter Vestia

In de gesprekken met diverse mensen binnen Vestia werd duidelijk dat er ondanks –of misschien wel dankzij een aantal moeilijke jaren binnen Vestia toch veel is bereikt. Dit heeft alles te maken met de mentaliteit van de medewerkers. Mensen die niet bij de pakken neerzitten maar aanpakken en vooral kijken naar wat er wél kan.

Deze positieve mindset was de basis voor het nieuwe arbeidsmarktconcept: Ik verbeter Vestia 

Het is de belofte alsook de opdracht aan huidige en toekomstige medewerkers van Vestia; bij Vestia mag je dingen beter maken, mooier, efficiënter, klantgerichter. Een eerlijke belofte, waarbij Vestia haar achtergrond niet ontkent. Er valt nog veel te verbeteren maar dat maakt Vestia juist een heel aantrekkelijke werkgever. 

Deliverables
- Ontwikkeling werkgeversbelofte
- Werkgeversverhaal
- Communicatieconcept arbeidsmarkt
- Visuele stijl arbeidsmarktcommunicatie
- Stijlgids
Opdrachtgever en partner
Vestia

Eigen medewerkers spelen een sleutelrol in het concept. Ze laten zien hoe elke persoonlijke verbetering ook bijdraagt aan het verbeteren van de organisatie Vestia. Naast het arbeidsmarktconcept hebben we ook het werkgeversverhaal en, in lijn met de bestaande huisstijl, een visuele stijl ontwikkelt die zorgt voor herkenbaarheid van Vestia als werkgever. Het geheel hebben we gebundeld in een stijlgids die de mensen van communicatie en HR helpt bij het aantrekken van nieuwe en behouden van bestaande talenten.

Meer weten?

Benieuwd hoe Nico dit evp-traject heeft begeleid?
Bel hem gerust, hij vertelt het je graag: 0413 72 60 74.