Teamnology

Als familie- en technologiebedrijf dat organisaties helpt hun processen te verbeteren middels hoogwaardige technologie is Simac de afgelopen 50 jaar flink gegroeid. Intussen is Simac actief in 7 landen en zijn ze ruim 1100 medewerkers rijk.

De mens centraal

De kracht van Simac als familiebedrijf. Die zit in het wij-gevoel. Samen oplossingen aangaan, met de medewerkers én klanten. Door de toenemende vraag naar technologische oplossingen, is Simac toe aan een familie-uitbreiding. Op zoek naar gespecialiseerde mensen binnen de IT-sector, te midden van een verzadigde arbeidsmarkt. Een uitdagende opgave.

Een grote familie van 1100 medewerkers, maar met 1100 verschillende verhalen. Tijd voor één goed verhaal. Om het wij-gevoel van Simac om te zetten in woord en beeld heeft David in samenwerking met Simac een nieuwe corporate story en werkgeversmerk ontwikkeld.

Deliverables
- Corporate story
- Merkidentiteit
- Werkgeversmerk
Opdrachtgever en partner
Simac

Teamnology

Bij Simac hoor je bij een club. Ze zijn er voor elkaar en hun klanten in goede en slechte tijden. Je ontwikkelt er jezelf én de ander. Samen met elkaar krachten en kennis bundelen. Daar geloven wij in, want in teamverband technologische uitdagingen aangaan draagt bij aan betere oplossingen.

Om deze gedachte tot leven te roepen, introduceren wij: Teamnology.

Meer weten?

Benieuwd hoe Walter deze positionering naar een concept heeft vertaald?
Bel hem gerust eens: 0413 72 60 60.