Puur onderwijs

Scala is een collectief van 13 basisscholen in de gemeente Heusden. Een groep van ruim 300 medewerkers die elke dag vol trots werkt aan de ontwikkeling van ruim 3.600 kinderen, ieder met een eigen verhaal.

Onderwijs dat energie geeft

Een kind zien groeien is iets heel bijzonders. De medewerkers van Scala werken elke dag vol trots om deze groei mogelijk te maken. Zo dragen zij gezamenlijk de verantwoordelijkheid om alle leerlingen uit de regio een passende onderwijsplek te bieden. Onderwijsplekken die het beste in onze leerlingen én in onszelf naar boven brengt.

Met medewerkers werkzaam op verschillende locaties, groeide de behoefte naar een collectief verhaal. Een verhaal dat kaders, maar ook ruimte geeft voor het maken van keuzes. Een verhaal waarin medewerkers zich herkennen. Een verhaal dat aan de buitenwereld duidelijk maakt waar Scala voor staat.

Deliverables
- Positionering
- Rebranding
- Visuele identiteit
Opdrachtgever en partner
Scala

Verhalen rond het vuur

Tijdens een kampvuursessie is er samen met de medewerkers van Scala stilgestaan bij het verhaal van Scala. Want het verhaal van Scala is meer dan een tekst. Het is de optelsom van persoonlijke anekdotes en de drijfveren van alle medewerkers. Want de medewerkers maken puur onderwijs.

Puur onderwijs

Wij zijn Scala. Een collectief van 13 basisscholen in de gemeente Heusden. Wij gaan voor onderwijs dat niet alleen het beste in onze leerlingen naar boven brengt, maar ook in onszelf. Onderwijs dat past bij de grote diversiteit aan kinderen in onze regio. Onderwijs dat past bij onze tijd. Wij zijn overtuigd van het vakmanschap van onze mensen. Daarom geven we ruimte. Ruimte voor vernieuwing, voor samenwerking. Ruimte om te doen wat er echt toe doet.

Scala. Puur onderwijs.

Meer weten?

Benieuwd hoe Ray deze positionering naar een concept heeft vertaald?
Bel hem eens, vindt ‘ie leuk: 0413 72 60 74.