Het begint met een vonk

Samen met ruim 1750 medewerkers verzorgt ROC Midden Nederland het onderwijs voor maar liefst 18.000 studenten. Door samen te werken met haar studenten, gemeenten, werkgevers en instanties zorgt ROC Midden Nederland ervoor dat haar onderwijs goed aansluit op de beroepenmarkt. Die van vandaag én morgen.

Het keerpunt

Na jarenlang aan zichzelf te hebben gewerkt stond ROC Midden Nederland op een keerpunt. Wijzer en krachtiger dan ooit was de tijd daar om weer naar buiten toe te treden. Om aansluiting te vinden bij haar belangrijkste doelgroep; de jongeren.

Een nieuwe start. Een nieuw verhaal. David heeft in co-creatie met ROC Midden Nederland en haar jongeren een nieuwe positionering, corporate story en visuele identiteit ontwikkeld.

Deliverables
- Corporate story
- Merkidentiteit
- Positionering

Het begint met een vonk…

Zet mensen met dezelfde passie bij elkaar en er gebeurt iets, er vonkt iets. De vonk is de rode draad door het verhaal van ROC Midden Nederland. Een krachtig symbool voor de kernopdracht van iedereen die in het onderwijs werkt: jouw vonk over laten slaan op anderen.

Een wereld vol kleur

Bij ROC Midden Nederland is ruimte voor iedereen, ongeacht waar je vandaan komt of waar je naartoe wil. Binnen een grootstedelijke onderwijsinstelling is de diversiteit groot. Een gegeven dat door ROC Midden Nederland nadrukkelijk wordt omarmt en uitgedragen, in woord en beeld.

Meer weten?

Benieuwd hoe Aart deze positionering naar een concept heeft vertaald?
Bel hem eens, vindt ‘ie leuk: 0413 72 60 60.