Het digitale tijdperk, is ons tijdperk.

Een branchevereniging voor de digitale economie. Een collectief van wereldwijde spelers tot start-ups, en alles wat hier tussenin zit. Om de digitale transformatie van Nederland mogelijk te maken.

De digitalisering

De digitale sector is continu in beweging, altijd in verandering. We zitten pas net in het digitale tijdperk, maar wat dertig jaar geleden nog onvoorstelbaar was, valt ons nu al bijna niet meer op. Lange tijd was Nederland koploper op het gebied van digitalisering, maar door de marktvolwassenheid is deze groei gestagneerd.

De digitale sector van Nederland kampt met de wet van de remmende voorsprong. De belangen van organisaties in de digitale sector lopen sterk uiteen. De branche vervaagt, de sector versnippert.

NLdigital ziet de digitale sector als een ecosysteem. Alle organisaties hebben elkaar nodig. NLdigital wil de verbindingen binnen dit ecosysteem stimuleren. Zodat Nederland zijn sterke positie kan behouden.

NLdigital, voorheen nog Nederland ICT is al lange tijd verbonden aan de digitale sector. Maar de digitale sector verandert razendsnel. Inmiddels is ICT een begrip uit de oude wereld. Om mee te veranderen met de digitale sector, was het tijd voor iets nieuws. Een nieuwe naam. Een nieuw uiterlijk. Een scherp verhaal.

Deliverables
- Rebranding
- Positionering
- Visuele identiteit
Opdrachtgever
NLdigital
Partner
Extrafazant, animatie

Wij zijn NLdigital

Wij geloven dat digitale technologie Nederland beter maakt. We helpen onze leden om hun doelen te bereiken. We bieden ondernemers kennis en gereedschap om beter te ondernemen. We bieden netwerken om relevante contacten op te doen. En we zijn de stem van de sector bij beleidsmakers en andere belanghebbenden.

Zo werken we samen aan een sterke digitale sector en een sterke digitale economie.

Want het digitale tijdperk, is ons tijdperk.

Meer weten?

Benieuwd hoe Aart deze positionering naar een concept heeft vertaald?
Bel hem eens, vindt ‘ie leuk: 0413 72 60 60.