Hou je niet in!

Dit is in essentie de werkgeversbelofte; bij SOVAK mag je dingen beter maken, mooier, efficiënter, professioneler en vragen wij je vooral niet in te houden als je bij ons komt werken.

Werken bij SOVAK, hou je niet in!

SOVAK moet voortdurend vooruit blijven kijken. Daarbij moeten ze uitdagingen nu en in de toekomst niet uit de weg gaan. Daar zijn mensen voor nodig die uitdagingen niet uit de weg gaan.

Mensen die zich niet inhouden om SOVAK efficiënter, klantgerichter, sterker en mooier te maken. Maar ook mensen die verantwoordelijkheid nemen en ondernemend zijn. Voor de cliënten, maar ook voor de organisatie.

Deliverables
- EVP
- Arbeidsmarktcampagne
- Campagnestrategie
Opdrachtgever en partners
Jeroen van Rempt, Communicatiespecialist SOVAK
Leonie Knuiman, beleidsadviseur HR SOVAK
Marc Lochs, Copy
Sicco van Grieken, Fotografie

Met deze arbeidsmarktcampagne willen tonen dat je je vooral niet in hoeft te houden als je bij SOVAK wilt komen werken. Het is ook een oproep voor de huidige werknemers en een belofte naar de eigen organisatie als geheel. 

We zien diverse emoties voorbijkomen. We zien graag: blij, enthousiast, emotioneel, gefrustreerd, content, gek, huilen, boos en in feite alle emoties wat ons mens maakt en nodig hebt als je bij SOVAK werkt of woont. 

De strategie gaat uit van de organisatie als belangrijkste communicatiekanaal. Een ambassadeursprogramma ondersteund met de juiste tools. Van social media templates tot aan vacatureteksten. En van video-formats tot aan mailwisselingen met kandidaten. De campagne-boodschap is intern minstens net zo belangrijk als extern. Inmiddels is Hou je niet in in de organisatie tot leven gekomen en daarmee in de buitenwereld zichtbaar geworden.

Meer weten?

Benieuwd hoe Nico dit positioneringstraject heeft begeleid?
Bel hem gerust, hij vertelt het je graag: 0413 72 60 74.