De slimme kracht achter duurzame inclusiviteit

Dariuz helpt via haar eigen methodiek gemeenten en werkbedrijven om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee te laten draaien in de maatschappij. Zodat zij werk vinden én houden. Want een inclusieve samenleving heeft de toekomst.

Het sociale domein

Een plekje op de arbeidsmarkt vinden is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Een plek houden al helemaal niet. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt komen vaak slechts tijdelijk aan een baan. Een baan die niet goed bij hun past, waardoor zij telkens weer in de maalstroom van de arbeidsmarkt terechtkomen.

Tel daar nog eens bij op dat door de invoering van de nieuwe participatiewet gemeenten ineens een torenhoge stapel dossiers op de deurmat kregen. Dossiers vol mensen die stuk voor stuk niet kunnen meedraaien in de maatschappij.

Om gemeenten en werkbedrijven te helpen bij het begeleiden van steunzoekende inwoners heeft Dariuz een eigen methodiek ontwikkeld. Een methodiek waarmee iedereen tot het best van zijn kunnen kan meedraaien in de maatschappij.

David heeft Dariuz geholpen bij het vormen en verbeelden van hun verhaal. Zodat de markt weer helder ziet op welke manier Dariuz hen kan helpen. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe positionering en corporate story, doorvertaald naar een visuele identiteit.

Deliverables
- Positionering
- Visuele identiteit
Opdrachtgever
Dariuz

De slimme kracht achter duurzame inclusiviteit

Duurzame inclusiviteit, de drijfveer van Dariuz. De drijfveer om de mensen die nu aan de kant staan of dreigen te komen staan, blijvend deel uit laten maken van de arbeidsmarkt. Want een samenleving waarin iedereen mee kan doen, is net dat beetje mooier. Het gaat niet om iemands beperkingen. Het gaat om iemands mogelijkheden.

Meer weten?

Benieuwd hoe Aart deze positionering naar een concept heeft vertaald?
Bel hem eens, vindt ‘ie leuk: 0413 72 60 60.