Van stierenzaad naar een beter leven

Al 30 jaar lang helpt CRV de veehouders bij het fokken van een gezonde veestapel. Door het beste stierenzaad én de juiste hard- en software te leveren. Zodat de boer zonder zorgen mooi kan blijven boeren.

Beter boeren

Maar de wereld van de veehouder is in verandering. De veehouder van nu is niet meer de veehouder van gisteren. De veestapels groeien. Het melkquotum is de deur uit. Om deze verandering bij te benen is een beter management van de veestapel simpelweg noodzakelijk. Om de boeren hierin te ondersteunen verschuift de rol van CRV steeds meer richting die van managementondersteuning.

Om de boeren bewust te maken van de nieuwe rol die CRV aanneemt is David in de huid gekropen van de veehouder van nu. Hoe willen zij zich ontwikkelen in de veranderende rol van veehouder? Wat vinden zij nou echt belangrijk?

Met deze verworven kennis heeft David CRV geholpen met een nieuwe communicatieaanpak. Een nieuwe propositie. Een nieuwe positionering.

Deliverables
- Communicatieaanpak
- Proposities
- Positionering

Meer tijd, minder zorgen.

Nog voor de wereld the internet of things omarmde, was de koe al connected. Met een stappenteller aan de poot, of een halsband om de nek, waarmee de koe zonder het te weten de boer laat weten tochtig te zijn. Voeg het CRV-apparatuur in de mix en voila; het eerste vruchtbaarheidsmanagement-systeem ter wereld is geboren. Kan de koe zelf de inseminator bellen. En de boer? Die heeft meer tijd en minder zorgen.

Met CRV kan de boer doen wat hij het liefst doet; boeren.

Meer weten?

Benieuwd hoe Aart deze positionering naar een concept heeft vertaald?
Bel hem eens, vindt ‘ie leuk: 0413 72 60 60.