Tijd voor de patiënt

Berne Kliniek is een zelfstandig behandelcentrum voor plastische chirurgie binnen de muren van ziekenhuis Bernhoven in Uden. Een klein en hecht team van specialisten, toegewijd aan hun vak, maar vooral aan hun patiënten.

Een eigen visie, een eigen verhaal

Zelfstandig worden, de wens leefde al langer. De vakgroep Plastische Chirurgie van ziekenhuis Bernhoven wilde in vrijheid hun beroep en ondernemerschap kunnen uitoefenen. Niet omdat ze zich niet konden vinden in de visie van Bernhoven, sterker nog – ze zijn een echt visitekaartje voor het ziekenhuis, maar juist om snel te kunnen blijven ontwikkelen.

Toen de afronding van de formaliteiten naderde was het tijd voor het laatste vraagstuk: hoe gaan we naar buiten treden? Samen met de chirurgen ontleedden we de situatie en gingen we dieper in op de drijfveren van het team. De conclusie: we willen eigenheid, maar ook verbonden blijven met het ziekenhuis. Maar belangrijker nog, we willen vertrouwen wekken.

Deliverables
- Positionering
- Merkverhaal
- Huisstijl
Opdrachtgever
Berne Kliniek

Tijdens een sessie op locatie, met de presentatieborden op het operatiebed, bespraken we met het volledige team de eerste ideeën en beelden. De vlinder als symbool voor kwetsbaarheid en schoonheid bleef hangen.

Iedere verandering aan je lichaam is spannend, daarom nemen we de tijd voor onze patiënten

Bram KeulersPlastisch chirurg, mede-eigenaar Berne Kliniek

Vertrouwd, maar toch eigen. Met het bladnerfpatroon en de zachte kleuren maakt de visuele identiteit van Berne Kliniek de verbinding met de uitstraling van het ziekenhuis Bernhoven.

Fotograaf Carin Deben maakte een mooie, warme fotoreportage op locatie.

Meer weten?

Benieuwd hoe Martin deze samenwerking heeft begeleid?
Bel hem eens, vindt ‘ie leuk: 0413 72 60 60.