Klaar voor de toekomst

Avans Hogeschool. Met 31.000 studenten en 2.800 medewerkers biedt Avans bacheloropleidingen, masteropleidingen op 13 verschillende locaties. En dat doen ze goed. Al 9 jaar lang staat Avans in de top 3 van de Keuzegids Hbo.

De toekomst

De toekomst van het onderwijs verandert. Door technologische ontwikkelingen onder invloed van digitalisering. Door organisatorische ontwikkelingen onder invloed van flexibilisering. Kortom, het is een feit dat de arbeidsmarkt verandert en datzelfde geldt voor de behoefte van studenten.

Om de studenten, docenten en medewerkers van Avans op de hoogte te brengen van deze verandering heeft David in samenwerking met Avans het magazine “Toekomst” gemaakt. Met de student in een centrale rol wordt in dit magazine de toekomst en mogelijkheden van Avans toegelicht. Zodat alle belanghebbenden deel uit kunnen maken van de toekomst.

Deliverables
- Communicatieaanpak
- Proposities
- Visuele identiteit

Avans studenten over hun studiekeuze ervaringen laten vertellen geeft studiekiezers inzicht en vertrouwen.

Denise Jennissen

Studenten in het middelpunt.

Avans helpt jongeren op allerlei manieren bij het vinden van hun opleiding. David mocht Avans helpen bij de totstandkoming van dit magazine voor studiekiezers.

Plan A voelt aan als een luchtig magazine, maar is tegelijkertijd zeer informatief. Kort en bondig worden slimme tips gegeven en lees je persoonlijke  ervaringen van studenten die aan het woord zijn. Avans keert zichzelf in dit blad binnenstebuiten zodat studiekiezers een beter beeld kunnen vormen van hun potentiële nieuwe leeromgeving. Plan A wordt aan studiekiezers uitgedeeld op open dagen en op studiemarkten.

Meer weten?

Benieuwd hoe Denise deze positionering naar een concept heeft vertaald?
Bel d’r eens, vindt ze leuk: 0413 72 60 60.