Dit doet David

David vindt nieuwe woorden, beelden, ideeën en perspectieven voor veranderende organisaties. Analytisch scherp, strategisch slim en creatief sterk. Maar boven alles verbindend, want veranderen is een teamsport.

purposefinding / (her)positionering / merkarchitectuur / internal branding / employer branding / huisstijl / campagnestijl / tone of voice / creative direction / geïntegreerde campagnes / storytelling / content formats

Ons manifest

Hier gelooft David in

Voor idealen sta je op

Idealen bewegen mensen, daarom staan de idealen van onze klanten altijd centraal in ons werk

Een beeld zegt meer dan duizend rapporten

Verbeelding brengt je overal, daarom zetten wij vanaf de start onze verbeeldingskracht in

Waarom moeilijk doen als het samen kan

Gedragen ideeën blijven bestaan, daarom betrekken wij klanten en stakeholders intensief bij ons werk

Dit is David

David is een team van bevlogen, betrokken en weetgierige mensen die met hun werk het verschil willen maken. Dromers, denkers en doeners tegelijkertijd.

— Goei volk —

Pascal Hollart

Nieuwe creatieve energie bij David. Pascal is een gepassioneerd senior creatief, breed georiënteerd en heeft het hart op de juiste plaats! Hij zal zich bij David voornamelijk bezig houden met conceptontwikkeling en creatie. Hij is altijd in voor goede verhalen én is gefascineerd door fotografie. Pascal wil met zijn werk waarde creëren voor mens en samenleving.

Lisette van Zoggel

Zoals ze zelf zegt is Lisette de MOE (Manager Of Everything) van David. Lisette is gegroeid in een rol die verder gaat dan alleen administratie. Ze is altijd goed voorbereid, overdacht en laat niets aan het lot over. Ze heeft sterke voelsprieten voor wat er in het team speelt en doet daar dan ook direct iets mee. Laat administratieve zaken maar aan Lisette over. Verschillen zoekt ze tot de cent nauwkeurig uit.

Roy van de Veerdonk

Roy is een ervaren organisatie adviseur. Hij is geïnteresseerd in datgene dat mensen en organisaties beweegt. De laatste jaren heeft hij zich met name gericht op het strategisch ontwikkelen van werkculturen om organisaties duurzaam te versterken en te laten groeien. Deze kennis en ervaring zet hij graag in om sterke merken te ontwikkelen.
De slogan “Je cultuur is je merk” is hem op het lijf geschreven. Geen lege hulzen, geen loze praatjes en plaatjes maar merken met inhoud waar je terecht trots op mag zijn!
Roy is een verbinder, een strateeg, een onderzoeker en een ondernemer. Hij weet hoe je draagvlak kan ontwikkelen om organisatie ambities te realiseren.

Nico Verheijden

Nico is een ervaren professional in het marketing- en communicatievak, zowel in een rol als ondernemer als in een rol als adviseur. Hij is gefascineerd door wat het je oplevert als je je als merk op een goede manier weet te manifesteren, zowel intern als in een veranderende markt. Hij heeft de afgelopen jaren verschillende grote organisaties geholpen de vertaalslag te maken van strategie naar merk, communicatie en gedrag. Nico is analytisch sterk en werkt en communiceert met een aanstekelijk enthousiasme waarmee hij alle lagen van een organisatie weet te raken.

Lieke Koch

Hoe faciliteer je collega’s, klanten en partners maximaal in het doen van hun werk? Dat is waar het hart van Lieke sneller van gaat kloppen. Ze is een enthousiaste en ervaren projectmanager. Het creëren van overzicht, het managen van verwachtingen, resultaatgerichtheid en nauwkeurigheid. Dat is de kracht van Lieke. Samen zorgen voor tevreden klanten, daar wordt ze blij van.

Denise Jennissen

Denise is de vrouwelijke creatief binnen David. Van ‘goed’ design gaat haar hart sneller kloppen. Al sinds haar opleiding Grafisch Ontwerp op de kunstacademie werkt zij vanuit beargumentatie en concept. Een mooi ontwerp is subjectief. Daarentegen is een goed onderbouwd ontwerp, wat er ook nog eens visueel aantrekkelijk uitziet, eerder een schot in de roos. Dat is waar ze altijd naar streeft. Met oog voor detail, enthousiasme en eerder opgedane ervaring op het gebied van o.a. (food)packaging, signing, en commercieel design, zijn uw vormgevingsvragen bij haar in goede handen.

Martin Pleging

Martin is ervaren adviseur op het snijvlak van merk- en organisatieontwikkeling. Naast het verkopen van David en het verder uitbouwen van samenwerkingen met klanten, houdt hij zich inhoudelijk o.a. bezig met alignment onderzoek en internal branding trajecten. Met klanten zoeken naar voor hen goede communicatieve manieren om het juiste organisatie gedrag (cultuur) te ontwikkelen vindt hij keer op keer boeiend. In zijn vrije tijd draagt hij als bestuurslid van de Wensstichting SHAMAJO bij aan het onbeperkt laten genieten van meervoudig gehandicapten.

Ray Roovers

Ray is een denker en een doener. Hij brengt complexe zaken tot de eenvoud terug. En dan overgaan tot actie, een positionering vertalen naar relevante content die boeit. Samen kijken naar het resultaat om er samen van te leren. Zijn onuitputbare energie en enthousiasme zorgen ervoor dat hij mensen meekrijgt en verbindt. Ray houdt dan ook van nieuwe contacten leggen. In Ray's wereld bestaan geen vreemden. Alleen vrienden die hij nog niet heeft ontmoet.

Anneke Timans

Anneke houdt van een uitdaging waar ze zich stevig in kan vastbijten. Ze is creatief in de breedste zin van het woord. Alle stappen van het creatieproces wordt ze blij van. Vraag haar wat je nodig hebt en ze gaat aan. Een richting of eerste idee, concept of plan of visuele vertaling? Ze weet precies wat er nodig is om jouw doelen te bereiken. En met haar onvervalste komt-goed-mentaliteit en ervaring stelt ze je gerust als het een beetje spannend wordt. Anneke wil samen denken en meedoen. Doe jij met haar mee?

Peter Winkens

Peter is de bekende ‘oude rot’ in het vak. Weet als geen ander hoe de hazen lopen in een organisatie, wat bestuurders drijft, wat de medewerkers raakt en wat klanten of cliënten aanspreekt. En hoe je komt tot een messcherpe aanscherping van een missie en visie. Hoe je een echt onderscheidende positionering en propositie maakt. Gedragen door de mensen in een organisatie.
Hij geniet nog elke dag van ‘het vak’, beleeft het met veel gedrevenheid, ontspannen maar vooral ook met veel humor. Hij weet ondertussen als geen ander dat je alleen tot de beste en mooiste resultaten komt door samen te werken, er samen een mooi proces van te maken om er te komen. Geen uitdaging is hem te groot, geen crisis te ingrijpend. Een meester in het bouwen van en beschermen van reputaties. Bekend om zijn strategisch inzicht en tactische ingevingen. ‘Tom Poes verzin een list’ inspireert hem direct tot een nieuwe vondst.

Ron Strik

Verdwaald in het vak sinds 1992, toen het nog advertising heette. Stiekem nog steeds verliefd op print ads die met één beeld alles zeggen. En dat is iets heel anders dan veel roepen. Want less is nog altijd more. Ik trek ideeën verder, maak ze groter en het liefst ook succesvol. Graag met wat humor, maar soms ook met een knuppel in het hoenderhok. Creativiteit is geen doel op zich, maar wel iets om te koesteren. Het brengt je verder, en op nieuwe plekken.
Waarom DAVID? Ik heb toppers om me heen die me uitdagen, en er liggen prachtige plannen voor de toekomst. Heel de week? Nee. Veel te druk met hiken, hardlopen, fietsen, leren en bovenal leven.

Opdrachtgevers

Boek 60 minuten met David

Tijd voor verandering? Boek 60 minuten met David. We gaan de diepte in, naar de kern van uw vraag. Dat doen we samen in een inspirerende powersessie. Handen uit de mouwen dus. Wat dat kost? 60 minuten van uw tijd.

    Uw naam *

    Organisatie *

    E-mail *

    Bericht