Meer en meer werken we niet alleen voor, maar ook vooral mét onze klanten. Dat mogen we gaan doen met een aantal nieuwe klanten, zoals IBN, Stichting OOG en Simac. Ook zijn we aan de slag met nieuwe projecten bij onze bestaande klanten.

Nieuwe klanten

Met IBN gaan we doorlopend aan de slag om de maatschappelijke impact te vergroten. Hiervoor ondertekenden Nico en Maarten Gielen van IBN op 4 april de overeenkomst. Daarnaast mogen we aan de slag voor Stichting OOG, om hen te begeleiden in een traject naar een eventuele fusie. Voor Simac gaan we aan de slag om het verhaal van hun bedrijfsfilm op te stellen. En Louter helpen we om hun dienstverlening rondom de nieuwe omgevingswet optimaal aan te kunnen bieden.

Meer en meer werken we niet alleen voor,

maar vooral mét onze klanten.

Nieuw product speciaal voor sporters

Veel sporters nemen na hun workout een sportshake om het herstel van hun spieren te bevorderen. Tot nu toe moet dit product zo snel mogelijk na het sporten worden ingenomen, en dat komt niet altijd goed uit in de planning. DMV heeft dit product doorontwikkeld en komt met een nieuw product dat juist ’s avonds moet worden ingenomen, ongeacht het tijdstip van de workout. Ideaal voor de sporter met een beter resultaat. Wij ontwikkelen het concept en de bijbehorende middelen voor dit vernieuwende product.

Doorontwikkeling voor kwaliteitsprofessionals

Kwaliteitsprofessionals willen zich doorontwikkelen. Punt. Het ontbrak hen echter nog steeds aan een leerplatform waar theorie en praktijk elkaar ontmoeten en aanvullen. Met de Dutch School of Quality biedt de HAS in samenwerking met KTBA en N&S als allereerste dat gewenste platform: een compleet nieuwe en unieke reeks opleidingen voor de professional met ervaring die op zoek is naar verdieping. Wij geven deze nieuwe samenwerking een gezicht. Niet alleen in de vorm van een nieuwe huisstijl, maar zeker ook bij een passende positionering in de markt. Op 18 mei wordt dit nieuwe leerhuis gelanceerd.

En nog meer moois…

We zijn natuurlijk met nog meer mooie projecten bezig. Wil je bijgepraat worden? Bel ons dan gerust op 0413 – 72 60 60.