Als je al jarenlang goed met elkaar samenwerkt, waarom die samenwerking dan niet structureel maken? We geloven in dezelfde dingen, dat is allang duidelijk. Dan is het logisch dat we onze samenwerking intensiveren. Sinds kort noemen we Martin daarom collega.

Hij legt zelf uit hoe hij zijn rol bij David ziet. “Ik ben een groot fan van het in hun kracht zetten van bedrijven die van betekenis willen zijn: dat waar je vastberaden in bent uitdragen. Ik zie David als een beweging die echt wil dat organisaties en bedrijven hun purpose vinden, luisteren en daar iets mee willen doen. Handen en voeten geven aan waar je dol op bent.

“Ik ben een groot fan van het in hun kracht zetten van bedrijven die van betekenis willen zijn.”

Zelf ben ik al jaren actief op het gebied van activatie. Ik ondersteun David al jaren in het waarmaken van wat je belooft. Voor mij gaat het om merken en hun waarden tot leven laten komen. Wat vertel je en wat wil je eigenlijk vertellen? De tijd is rijp om nog intensiever samen te gaan werken. Ik ga me samen met Nico focussen op business development en het verder ontwikkelen van klantrelaties. En zorgen dat we nog succesvoller worden in waar we al goed in zijn.”