Webinar donderdag 24 juni
Nico Verheijden, David

Kan dat niet anders?

Hoe je je stakeholders mee krijgt bij veranderingen

Kan dat niet anders?

Het is misschien wel de belangrijkste vraag van deze tijd. Makkelijk te stellen, maar vaak moeilijk te beantwoorden.

Want natuurlijk, het kan altijd anders. Maar wanneer is anders ook beter? Dat hangt er nogal vanaf aan wie je het vraagt. Toch hoeven we niemand uit te leggen dat veranderen makkelijker en beter gaat wanneer je zoveel mogelijk mensen mee hebt. Iets met kikkers in een kruiwagen…

Voor David is verandering daily business. Het is de reden waarom organisaties bij ons aankloppen. We hebben door de jaren heen veel gezien en beleefd en daarmee veel geleerd over veranderende organisaties. Over het belang van idealen, of over de kracht van verbeelding bijvoorbeeld. Kennis en ervaring die we graag met je delen.

In deze kennissessie staan we stil bij hoe we mensen betrekken bij onze ontwikkelprocessen. Hoe we creativiteit inzetten om verbinding te maken tussen verschillende lagen binnen organisaties. Hoe we samen met onze klanten en hun stakeholders spelen met woorden en beelden om te komen tot gedeeld begrip, draagvlak en eigenaarschap.

Het belooft een mooie sessie te worden, waarbij we ook erg benieuwd zijn naar jouw ervaringen op dit vlak. Schrijf je snel in!

Programma

Donderdag 24 juni 2021
Online ontvangst vanaf 15.50 uur
Start om 16.00 uur
Einde rond 17.00 uur

Nieuwsgierig? Meld je dan aan!

Aanmelden