Onderwijs, agro, food, leefomgeving, design, innovatie. Op HAS Hogeschool komen werelden samen waar we ons bij David helemaal thuis voelen. Na een spannende pitch kwam het verlossende telefoontje: HAS Hogeschool kiest voor David. Onze goed-nieuws-gong overleefde het ternauwernood.

Uitdagingen die de wereld aangaan

HAS Hogeschool kent een lange geschiedenis. Van oudsher een school voor landbouw, tuinbouw en veeteelt, maar inmiddels uitgegroeid tot een innovatieve, creatieve en ondernemende hogeschool waar werk wordt gemaakt van uitdagingen die de hele wereld aangaan. Daarmee wordt de HAS niet alleen interessant voor een steeds breder wordende groep jongeren, maar ook voor een breed scala aan bedrijven en instellingen. Elsevier noemde HAS Hogeschool als beste hogeschool van Nederland. Dat zegt veel.

“Elsevier noemde HAS Hogeschool als beste hogeschool van Nederland.

Dat zegt veel.”

Ongezouten mening

Inmiddels zijn we volop aan de slag met de nieuwe wervingscampagne. En als wij ‘we’ zeggen, bedoelen we niet alleen David. Al tijdens de pitch lieten we jongeren meedenken en meewerken aan het campagne-concept. En vorige week nog vroegen we de ongezouten mening van een hele klas havo 5-leerlingen. Spannend, soms confronterend, maar ontzettend waardevol.