Zou jij niet dagvoorzitter willen zijn? Daar moet ik even over nadenken zei ik. Nooit gedaan… lukt me dat… het lijkt me wel leuk. En na een paar dagen dacht ik aan Willem Ruis die geheel in stijl van Pipi Langkous de uitspraak deed; “Ik kan alles tot het tegendeel bewezen is”. En dus werd het antwoord ja.

En daar heb ik geen spijt van. Ik ben onderdeel geweest van een ontzettend leuk event rondom ondernemerschap en De Maashorst. In de voorbereidingen (hernieuwd) kennis gemaakt met de sprekers. Stuk voor stuk ondernemers met een eigen en inspirerend verhaal.

Wat nog mooier was is de ontmoeting tussen overheid, ondernemers en natuur. Want daar hebben we het over in De Maashorst. Nieuwe en onverwachte combinaties die een win-win tot stand brengen. Of in luxe termen gesproken; combinaties die meervoudige waarde-creatie bereiken.

In die zin kun je De Maashorst als een betekenisvol merk zien. Een merk dat van en voor onze regio is. Een merk dat zich manifesteert door de verbindingen die ontstaan. Een merk dat door co creatie impact gaat maken. Impact in economische en maatschappelijke zin.

De energie en het enthousiasme was voelbaar in de zaal. Niet alleen door de goede sprekers maar zeker door het besef wat er allemaal mogelijk is in De Maashorst. Al met al een zeer succesvolle avond waar een vervolg op moet komen.

Maar eerst nog even nagenieten van alle positieve reacties die de organisatie mocht ontvangen.